Головна » Затвердження Стратегічного та оперативного плану: відбулося засідання Ради ВПО

Затвердження Стратегічного та оперативного плану: відбулося засідання Ради ВПО

230 погляди

14 лютого, за участі секретаря міської ради Катерини Ямщикової, відбулося засідання Ради ВПО, яке провела голова Ради Оксана Лугова.

На початку засідання Катерина Ямщикова звернула увагу присутніх на те, що основною проблемою для людей, що переїхали до Полтави, є, безумовно, житло. Місто планує будувати квартири для переселенців, але необхідно визначити чіткі критерії, за якими це житло має надаватися.

“Потрібно залучити експертів, які можуть роз’яснити умови відшкодування коштів орендодавцям, що надають житло внутрішньо переміщеним особам. Також було б чудово мати реєстр громадських організацій чи спілок, які утворені переселенцями, щоби залучати їх до вирішення конкретних проблем і тим розвивати співпрацю з громадськими об’єднаннями ВПО”, – сказала Катерина Ямщикова.

Вона анонсувала проведення моніторингу діяльності міського сайту для ВПО з метою покращення його роботи.

Під час засідання Рада ВПО затвердила Стратегічний та оперативний плани своєї роботи на 2024-2025 роки, змінила склад Ради та створила робочі групи за напрямками: житло та виявлення потреб, сприяння працевлаштуванню, інформаційне забезпечення діяльності Ради, організаційний розвиток Ради.

Полтавська міська рада
36000, м. Полтава
вул. Соборності, 36
rada-poltava.gov.ua
ел. адреса: cancelar@rada-poltava.gov.ua
КО «Інститут розвитку міста»
Полтавської міської ради
36000, м. Полтава,
вул. Небесної Сотні, 1/23, ІІ поверх
ел. адреса: irm@rada-poltava.gov.ua

© 2023. Сайт розроблено в межах проєкту «Інтегрований міський розвиток в Україні ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини і Швейцарії. Всі права захищено. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Полтавській міській раді і охороняються Законом України «Про авторські та суміжні права». При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов’язкове. Весь контент доступний за ліцензією Сreative Commons Attribution 4.0, якщо не зазначено інше